Mija kolejny dzień brutalnej wojny na Ukrainie wywołanej przez Rosję. Niesprawiedliwa, przerażająca wojna zniszczyła życie Naszych kochanych ukraińskich przyjaciół. Zniszczono im to na co pracowali latami w ciągu kilku sekund, i niszczone jest dalej…💔

Napaść Rosji na kraj Naszych sąsiadów odebrała im rodziny, dachy nad głową, możliwość życia i normalnego funkcjonowania w swoim kraju. Tragedia jakiej nikt sobie nie wyobrażał rozgrywa się na oczach całego świata. Nie można cofnąć zła i cierpienia, które trwa ale można pomoc dobrym gestem, wspierając zbiórki na pomoc dla ukraińskich uchodźców.

💰Zbiórka Naszej Fundacji MiKa została założona aby wesprzeć finansowo Naszych potrzebujących sąsiadów z Ukrainy. Pieniądze ze zbiórki online czyMija kolejny dzień napaści na Ukrainę. zbiórki z puszek zbieranych na terenie Naszego Łowicza zostaną przekazane na pomoc organizacją, które najlepiej wiedzą jak je rozdysponować w taki sposób aby odpowiednio pomóc. Kochani wspierajmy zbiórkę wpłacając chociażby symboliczną kwotę.

Ukraińscy sąsiedzi Polska jest Państwem, które bardzo Was wspiera na wszelkie możliwe sposoby i możecie na Nas liczyć.🇵🇱🇺🇦

Łączymy siły i pomagamy!

0 Komentarzy