Nasz Zespół

Katarzyna Bartosiewicz

prezes fundacji

Z wykształcenia Pracownik Socjalny i Coach. Z niepełnosprawnością za pan brat. Od 24 lat choruję na postępujący czterokończynowy niedowład spastyczny, pomimo znacznej niepełnosprawności prowadzi bogate życie i spełnia marzenia. Chce pokazać, że Niepełnosprawność utrudnia ale nie uniemożliwia normalnego życia i spełniania się. A przede wszystkim chce pomóc wszystkim tym, którzy tej pomocy potrzebują.

Michał Wojciechowski

Fizjoterapeuta-Główny Instruktor

Magister Fizjoterapii, od wielu lat pracuje z osobami z różnymi niepełnosprawnościami, również z niepełnosprawnością intelektualną i osobami starszymi. Od lat zaangażowany w pracę w stowarzyszeniach i chciałby robić jeszcze więcej dla osób z niepełnosprawnością, dla ich rodzin oraz dla opiekunów medycznych, poprzez szkolenia i warsztaty.

Paulina Fangrat

Specjalista ds. koordynowania projektami

Absolwentka polityki społecznej i ekonomii. Z Fundacją związana właściwie od początku, na początku jako wolontariuszka, potem stażystka. Prawo zamówień publicznych to dla niej pestka. Zawsze lubiła wyzwania, dlatego też fantastycznie się czuje w naszej młodej, rozwijającej się fundacji.